Van de webmaster,


Bartje Roggen,
Man van de Wereld….
Kind van Eindhoven….

Organisator van vele Eindhovense feesten en verkiezingen.

Altijd zal hij bij zijn georganiseerde feesten en verkiezingen zijn Schitterende en I Love You act opvoeren, dat zijn de momenten waarvan hij geniet en hij respect toont voor zijn gasten en†mede-organisatoren, dit is dan ook zijn motivatie om door te gaan met het organiseren en met steeds nieuwe ideeŽn te komen.

Ik, Martien van Hout en webmaster van deze site heb Bart leren kennen als iemand die graag, veel en enthousiast praat (het is een kunst om hem te onderbreken) maar hij is wel eerlijk en oprecht.

saxofoon bart


Bart heeft in de jaren een indrukwekkend archief aangelegd van alles wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn leven, in woord en beeld.
Met name sport (voetbal en wielrennen) en muziek (Rye Brothers) spelen hier een centrale rol, maar ook zijn familie (dochters, kleinkinderen, broers, zusters, e.v.a).

Toen ik Bart zo'n 16 jaar geleden leerde kennen heb ik heel veel van zijn archief gedigitaliseerd en heb hem in juni 2012 voorgesteld om dit materiaal (gedeeltelijk) voor hem op een website te zetten.

Bart is zoals wellicht bekend, totaal niet digitaal ingesteld, maar hij reageerde wel enthousiast en zo is deze website, die zijn eigendom is, ontstaan.
De website zal worden uitgebreid met foto's, teksten, en met actuele publicaties en info van verkiezingen.


Martien van Hout.
Webmaster van www.bartroggen.nl

Back

email:†schitterend@bartroggen.nl † † † † † † - † † † † † † © 2018 M@r10